Privátny maklér | Vyberte si adresu, ktorú vidí 20 000 ľudí denne!

Interné ID: kent - rent
Ulica: Obchodná
Obec: Bratislava-Staré Mesto
Okres: Bratislava I
Kraj: Bratislavský kraj
Druh: Priestory
Typ: Prenájom
Typ objektu: Reštauračné priestory
0 €/mesiac
cena postúpenia dohodou

Popis nehnuteľnosti

Práve si pozeráte ponuku prenájmu nebytových priestorov s terasou na perfektnej adrese s garanciou množstva zákazníkov - Obchodnej ulici. V nasledujúcich riadkoch sa dozviete podrobnejšie detaily nehnuteľnosti.

“Ak uvažujete nad podnikaním v gastre alebo v ňom už podnikáte a chcete sa rozšíriť o perfektnú adresu, teraz je tá správna chvíľa. Prevádzka KENT DOBRÝ KEBAB & BAR na Obchodnej postúpi dlhodobo prenajaté priestory aj s celou zabehnutou prevádzkou, licenciami a vybavením. A v čom táto adresa taká vynímočná? Kde začať. Obchodná je garanciou pravidelného prísunu zákazníkou vo dne v noci a to aj bez nákladnej reklamy. Vašim susedom je stanica mestskej polície, takže môžete sa plne sústrediť na kvalitu miesto stráženia vlastného majetku. Ale to nie je všetko. Iba dve prevádzky na celej Obchodnej môžu mať terasu - a to McDonald a práve tento priestor! Ostatné benefity si však nechám na osobnú obhliadku tak neváhajte aj príďte sa pozrieť ešte dnes!”

Chcete vidieť rýchlu ukážku priestorov? Pozrite si krátke video na Youtube - https://bit.ly/PRM-YT-NPKent

Aké sú benefity?
+ dlhodobý nájom (5 rokov)
+ akurátna výmera
+ perfektná poloha
+ terasa
+ blízkosť policajnej stanice
+ mnoho ďalšieho

Navštívte prevádzku hneď teraz pomocou virtuálnej obhliadky - https://my.matterport.com/show/?m=wLMwKceaVud

A teraz k parametrom. Nebytové priestory ponúkajú rozlohu interéru 55m2, terasu o výmere 12m2 a dodatočný skladový priestor o veľkosti 15m2. Za vstupnými dverami sa nachádza priestor pre sedenie a pult na prípravu jedla, pričom v zadnej časti priestoru sa nachádza bar s pokladňou a tabakovými výrobkami. Za ním sa nachádza toaleta pre hostí a vedľa skladový priestor rozšírený o medziposchodie. Priestory sa postupujú na základe predaja firmy (platca DPH) s platnou nájomnou zmluvou do 9/2025 a opciou na ďalších 5 rokov. 

Obchodná ulica v Bratislave je jedným z najživších a najfrekventovanejších miest v meste, čo ju robí ideálnym miestom pre prevádzkovanie gastra. Táto ulica je známa svojou bohatou ponukou obchodov, kultúrnych zariadení a služieb, čo pritahuje veľké množstvo návštevníkov každý deň. Kúpa gastroprevádzky na Obchodnej ulici znamená prístup k ustavičnému prúdu potenciálnych zákazníkov – od miestnych až po turistov. Navyše, gastroprevádzky na tejto ulici majú benefit výbornej viditeľnosti a dostupnosti, čo je zásadné pre prosperujúci biznis.

Výmera: 50m2 (+ 12m2 terasa)

Cena postúpenia: 47 900€ pričom táto cena zahŕňa všetko v rátane vybavenia prevádzky, licencií a spoluprác
Nájomné: 2665€/mesačne (vrátane spotreby vody)
Ostatné náklady: 280€/mesačne elektrika

Fotografie sú autorským dielom a mojim výhradným majetkom. Proces predaja a kúpy nehnuteľnosti vrátane zabezpečenia financovania a iných náležitostí vykonávam osobne ako privátny realitný maklér. Viac informácií o mne, mojich skúsenostiach a výsledkoch práce nájdete na www.marekcvengros.sk


Private broker | Choose an address that is seen by 20 000 people a day!

You are looking at an offer for rent of non-residential premises with a terrace at the perfect address with a guarantee of a lot of customers - Obchodná street. In the following lines you will find out more details of the property.

"If you're thinking of or already in the gastro business and want to expand to the perfect address, now is the time. The KENT GOOD KEBAB & BAR operation on Commercial will assign the long leased premises including all the established operations, licenses and equipment. And what makes this address so special? Where to start. Commercial is a guarantee of a regular flow of customers day and night and that too without expensive advertising. Your neighbor is a city police station, so you can fully focus on quality instead of policing your own property. But that's not all. Only two establishments on all of Commercial can have a patio - namely McDonald's and this very space! However, I'll save the other benefits for a personal inspection so feel free to come and take a look today!"

Want to see a quick preview of the space? Watch a short video on YouTube - https://bit.ly/PRM-YT-NPKent

What are the benefits?
+ Long-term lease (5 years)
+ acreage
+ perfect location
+ terrace
+ proximity to the police station
+ much more

Visit the operation right now with a virtual tour - https://my.matterport.com/show/?m=wLMwKceaVud

And now to the parameters. The non-residential premises offer an interior area of 55m2, a terrace of 12m2 and an additional warehouse space of 15m2. Behind the entrance door there is a seating area and counter for food preparation, while at the rear of the space there is a bar with a cash register and tobacco products. Behind this is a guest toilet and next to this is a storage area extended by a mezzanine floor. The premises are being transferred subject to the sale of the business (VAT payer) with a lease in place until 9/2025 and an option for a further 5 years. 

Obchodná Street in Bratislava is one of the liveliest and busiest places in the city, which makes it an ideal location for a gastro operation. This street is known for its wide range of shops, cultural facilities and services, which attracts a large number of visitors every day. Buying a gastropub on Commercial Street means access to a constant stream of potential customers - from locals to tourists. In addition, gastropubs on this street have the benefit of excellent visibility and accessibility, which is essential for a thriving business.

Area: 50m2 (+ 12m2 terrace)

Referral price: 47 900 € and this price includes everything including equipment, licenses and cooperation
Rent: 2665€/month (including water consumption)
Other costs: 280€/month electricity

Photos are copyright and my exclusive property. I personally carry out the process of selling and buying the property, including arranging financing and other formalities, as a private real estate agent. For more information about me, my experience and results of my work, please visit www.marekcvengros.sk

Vlastnosti

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
iné
Úžitková plocha:
50 m2
Zastavaná plocha:
50 m2
Stav:
čiastočne prerobený
Typ budovy:
tehla
Terasa:
áno
Sklad:
áno
Celková plocha:
50 m2
Terasa plocha:
12 m2
Počet terás:
1
Orientácia:
juh
Inžinierske siete:
áno
Voda:
áno
Elektrika:
áno
Kanalizácia:
áno
Internet:
áno

Virtuálna prehliadka

 

Pozrieť na mape

Maklér

Marek Cvengroš

Marek Cvengroš

Privátny realitný maklér

  • Slovensky
  • English
  • Česky

Radi Vám poradíme